PLIN AL CASTELMAGNO DOC

BUONI DI CUORE

Product

PastaBid code
363
Commercial line
BUONI DI CUORE
BDC.jpg
Shape
Single shape weight (g): 4
Sheeted pasta
Main ingredient: durum wheat and soft wheat
List of ingredients: farina di GRANO tenero tipo "00", semola di GRANO duro, tuorlo d'UOVO (20%), acqua, farina di riso,
Other characteristics of sheeted pasta: egg
Filling
Type: cheese
List of ingredients: ricotta (siero di LATTE, sale), formaggio Castelmagno (26%), FORMAGGIO grattugiato (FORMAGGI stagionati), Grana Padano (LATTE, sale, caglio, conservante: lisozima da UOVO)), pane grattugiato (farina di GRANO tenero tipo "0", olio di palma, acqua, sale, lievito, estratto di malto d'ORZO), conservante: sorbato di potassio E202, sale, noce moscata,
Filling percentage of product: 35
Nutrition facts/100g of product
Carbohydrates (g): 40,3
Protein (g): 14
Fat (g): 3,4
Energy (kcal/kj): 1049/248

Packs available

PLIN_ALLA_CARNE_MG_0040-300x300.jpg
Net weight (g): 300
Type of storage: refrigeration and MAP
Type of package: heat-molded tray + film wrapping
Shelf life: 8-30 days
EAN code: 8017702003811
No. packs per box: 8
No. boxes per pallet: 50

Manufacturer

AL.DE.RA.FOOD SRL
Registered office
Italy
Production
Fresh pasta
Gnocchi and chicche
Certifications
ISO 9001, IFS

Distribution and sales network

Market
continental
Sales channels
Retail (Traditional trade , Retail channels , Large-scale retail channels)
Food Service/HO.RE.CA.
Private label / On commission

Information request

Fill in the form to receive more information on the product or a customized quote. Your request will be forwarded directly to the manufacturer’s sales department.
To AL.DE.RA.FOOD SRL

Use the “Notes“ field to indicate the quantities and details of your request

KINSKI EDITORI S.r.l.
sede legale: Via Possioncella 1/1 • 42016 Guastalla [Reggio Emilia • Italia]  • sede operativa: Via Bernardelli 16 • 43123 Parma 
T. +39 0521 1564934 • F. +39 0521 1564935 • info@pastabid.com • 
P.IVA, codice fiscale 02552850352

Questo sito utilizza i cookie, anche di terze parti, per offrirti una migliore esperienza di navigazione. Cliccando in un punto qualsiasi dello schermo, scorrendo quesa pagina o chiudendo questo banner presti il consenso all'uso di tutti i cookie. Per maggiori informazioni consulta la Cookie policy.

 
Accetto