Risorse per produttori di pasta
- Pasteurizers for fresh pasta
- Pasta sheeters and calibrators
- Gas for MAP
- Film-wrap for pasta
- Pasta packaging machines
- Ingredients for fresh pasta production
- Flours and semolina for pasta
- Pasta, gnocchi and ready-meal lines
- Pasta moulds and dies
- Schools and courses on pasta production
- Consultancy services for pasta factories
- Magazines for pasta manufacturers
- Advertising and sales tools for pasta factories
Product
Le trofie sono un tipo di pasta corta preparata con un impasto di semola di grano duro e acqua. Grazie alla loro forma affusolata ed allungata sono perfette per portare in tavola piatti semplici e gustosi.
cottura: 7-8 minuti
Caratteristiche: pasta di semola di grano duro
Ingredienti della pasta: pasta di semola grano duro, acqua, sale.
Si consiglia il consumo del prodotto entro 3 giorni dall’apertura della confezione mantenuta in frigo.
Prodotto confezionato in atmosfera protettiva.
PastaBid code
590
Commercial line
Pastificio Grande Salento
Shape
Single shape weight (g):
0,2
Sheeted pasta
Main ingredient:
durum wheat
List of ingredients:
semola di grano duro, acqua, sale.
Cooking
pot (boiling water)
—
8
minutes
Nutrition facts/100g of product
Carbohydrates (g):
58,5
Protein (g):
10,5
Fat (g):
0,3
Energy (kcal/kj):
279
Packs available
Manufacturer
Al Mattarello di DE GIUSEPPE IVONNE
Registered office
Italy
Production
Fresh pasta
Dry pasta
Distribution and sales network
Market
global
Sales channels
Retail
(Traditional trade )
Food Service/HO.RE.CA.
Private label / On commission
Information request
Fill in the form to receive more information on the product or a customized quote. Your request will be forwarded directly to the manufacturer’s sales department.
To
Al Mattarello di DE GIUSEPPE IVONNE