Risorse per produttori di pasta
- Pasta presses and extruders
- Pasta desiccators, shakers and dryers
- Pasta box packers
- Pasta packaging machines
- Ingredients for fresh pasta production
- Flours and semolina for pasta
- Pasta, gnocchi and ready-meal lines
- Pasta moulds and dies
- Schools and courses on pasta production
- Consultancy services for pasta factories
- Magazines for pasta manufacturers
- Advertising and sales tools for pasta factories
Product
Gancetti realizzati con 100% farina cruda di ceci bio e la sola aggiunta di acqua. Trafilatura al bronzo, essiccazione di almeno 14 ore. Alto contenuto di proteine, alto contenuto di fibre, un bassissimo contenuto di sale. Naturalmente priva di glutine e di colesterolo, presenta un basso Indice glicemico ed un carico glicemico inferiore rispetto alla pasta di grano.
Codice PastaBid
785
Linea commerciale
Monte Monaco

Formato
Peso singolo formato (g):
0,15
Sfoglia
Ingrediente principale:
-
Elenco ingredienti:
Farina di ceci Bio
Cottura
—
5
minuti
Informazioni nutrizionali per 100 g di prodotto
Carboidrati (g):
46,6
Proteine (g):
21,5
Grassi (g):
4,23
Energia (kcal/kj):
1419 / 337
Confezioni disponibili
Manufacturer

SOCIETA' AGRICOLA MONTE MONACO SRL
Registered office
Italy
Production
Dry pasta
Certifications
BIO, BRC, IFS
Distribution and sales network
Market
global
Sales channels
Retail
(Traditional trade , Retail channels , Large-scale retail channels)
Food Service/HO.RE.CA.
Private label / On commission
Information request
Fill in the form to receive more information on the product or a customized quote. Your request will be forwarded directly to the manufacturer’s sales department.
To
SOCIETA' AGRICOLA MONTE MONACO SRL